Ζώδια: Αυτά τα πέντε είναι τα πιο "ψωνισμένα" και σνομπ

Ζώδια: Αυτά τα πέντε είναι τα πιο "ψωνισμένα" και σνομπ

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λατρεύουν να είναι σνομπ και πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από όλους. Οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι συνήθως ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια.

Βέβαια εάν κάποιος φοράει ρούχα επώνυμων σχεδιαστών και κάνει ταξίδια στα πιο πολυτελή θέρετρα δεν σημαίνει ότι είναι σνομπ. Ωστόσο όταν αυτό το άτομο σηκώνει την μύτη του και κριτικάρει το ντύσιμο σας ή σχολιάζει αρνητικά τις φθηνές διακοπές που κάνατε τότε με βεβαιότητα είναι σνομπ. Αν θέλετε να ξετρυπώσετε αυτούς τους επιτηδευμένους ανθρώπους, οι αστρολόγοι προτείνουν να δώσετε προσοχή στην ημερομηνία γέννησής τους.

Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα 5 πιο σνομπ που πολλές φορές μοιάζουν αλαζονικά.

Παρθένος
Οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου δεν πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από εσάς λόγω χρημάτων ή κοινωνικής θέσης. Έχουν όμως πολύ σταθερές πεποιθήσεις για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα, είτε πρόκειται για τις διαδικασίες στο γραφείο, είτε για τις συμπεριφορές σε ένα πάρτι, είτε απλώς για το πώς γεμίζει κανείς το πλυντήριο πιάτων.

Η Briana Saussy, αστρολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Star Child: Joyful Parenting Through Astrology, εξηγεί ότι οι Παρθένοι «έχουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του τι είναι αποδεκτό και κατάλληλο και τι όχι».

Λέων
Ο Λέων το λιοντάρι του ζωδιακού «πιστεύει πραγματικά ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας», λέει η αστρολόγος, Jennifer Baptista. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι ή με υψηλότερη κοινωνική θέση από τους άλλους. Σημαίνει ότι περιμένουν να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής.

«Σκέφτονται πολύ για τον εαυτό τους. Η αυτοπεποίθησή τους εμφανίζεται ως επί το πλείστον ως σνομπ» σημειώνει η Bella Nguen, αρθρογράφος αστρολογίας στο περιοδικό Indielogy. «Όταν δεν ασχολούνται μαζί τους, μπορούν να το δικαιολογήσουν πιστεύοντας ότι οι άλλοι απλώς τους ζηλεύουν», προσθέτει η αστρολόγος, Alice Smith.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα