Ζώδια: Αυτά τα τρία δεν είναι μονογαμικά

Ζώδια: Αυτά τα τρία δεν είναι μονογαμικά

Το πιο συνηθισμένο μοτίβο είναι δύο άνθρωποι που βγαίνουν ραντεβού, μπαίνουν σε σχέση, μετακομίζουν μαζί και ίσως παντρεύονται ή αποκτούν οικογένεια. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκονται σε σχέση με περισσότερους από έναν ανθρώπους κάθε φορά και οι στατιστικές δείχνουν ότι η πολυγαμία φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Στο TikTok εμφανίζονται διαρκώς ζευγάρια τριών ατόμων που μοιράζονται κοινή ζωή και λύνουν απορίες στους χρήστες για τη σχέση τους. Στην εφαρμογή Feeld υπήρξε 500% αύξηση την τελευταία 3ετία στον αριθμό των χρηστών που γράφουν στο προφίλ τους «ηθικά μη μονογαμικός» ή «πολυγαμικός». Ακόμη, το 33% των χρηστών στο OkCupid το 2024 δήλωσαν ότι θα τους ενδιέφερε να δοκιμάσουν μια ανοιχτή σχέση, ενώ υπάρχει ακόμη και ριάλιτι που λέγεται «Couple to Throuple» με ζευγάρια δύο ατόμων που ψάχνουν να προσθέσουν ένα τρίτο άτομο στη σχέση τους.

Έχοντας αυτά κατά νου, ας δούμε ποια ζώδια διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα κάνουν πιο προσκείμενα στην πολυγαμία. Πάντα με εξαιρέσεις, φυσικά.

Ποια ζώδια δεν είναι μονογαμικά

Δίδυμοι
Ως κοινωνικό ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη τον Ερμή -τον πλανήτη της επικοινωνίας-, οι Δίδυμοι λατρεύουν το φλερτ και τις διασκεδαστικές συζητήσεις. Καθώς αναζητούν διαρκώς την πνευματική διέγερση, έχουν περισσότερες πιθανότητες να τη βρουν σε περισσότερους από έναν συντρόφους. Οι Δίδυμοι συνήθως βαριούνται ακολουθώντας την πεπατημένη, οπότε μια αντισυμβατική σχέση τριών ατόμων θα τους προκαλούσε ενθουσιασμό, ενώ γυρνώντας σπίτι σε δύο συντρόφους θα εξασφάλιζαν ότι αν ο ένας είναι απασχολημένος, ο άλλος θα τους δώσει την προσοχή που αποζητούν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα