Αυτά τα τρία ζώδια φαντασιώνονται ότι θα συναντήσουν τον πρώην τους

Αυτά τα τρία ζώδια φαντασιώνονται ότι θα συναντήσουν τον πρώην τους

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων και ζωδίων σε αυτόν τον κόσμο: Αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν τους πρώην τους και αυτοί που φαντασιώνονται ότι θα τους συναντήσουν.

Για τα ζώδια που ανήκουν στη δεύτερη ομάδα, ολόκληρη η μέρα τους μπορεί να περιστρέφεται γύρω από την πιθανότητα να δουν έναν παλιό σύντροφο τους στο δρόμο ή στο μανάβικο, και κάποιοι μάλιστα θα κάνουν τα πάντα για να το κάνουν να συμβεί.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, υπάρχουν πολλά ζώδια που θα σκέφτονται τον πρώην τους για αιώνες ενώ άλλα δεν θέλουν να δουν τον πρώην τους. Αυτή η διάκριση μπορεί να έγκειται στον κυρίαρχο πλανήτη ενός ζωδίου, ο οποίος υπαγορεύει το πώς αντιδρούν σε έναν χωρισμό.

Για τα ζώδια που κυβερνώνται από τον πολεμιστή πλανήτη Άρη, υπάρχει συχνά η αίσθηση της ημιτελούς δουλειάς. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να θέλουν να συναντήσουν έναν πρώην, ώστε να μιλήσουν και να βγάλουν τα πάντα από μέσα τους, μια για πάντα.

Για τα ζώδια που κυβερνώνται από τη Σελήνη, ό,τι κάνουν καθοδηγείται από το συναίσθημα. «Πιθανότατα θέλουν να πάρουν πίσω τον πρώην τους», λέει η Garbis, οπότε θα φαντασιωθούν μια συνάντηση σε μια καφετέρια, όπου θα κλειδώσουν τα μάτια τους και θα ερωτευτούν ξανά από την αρχή.

Όταν η Αφροδίτη κυριαρχεί πάνω από ένα ζώδιο, σημαίνει ότι αυτά τα ζώδια μπορεί να θέλουν μια δόση επικύρωσης. Αυτός ο πλανήτης μπορεί να αντιπροσωπεύει την αγάπη, αλλά μπορεί επίσης να συμβαδίζει με ένα στυλ προσκόλλησης που τους κάνει να θέλουν συνεχώς περισσότερα.

Διαβάστε παρακάτω για τα 3 ζώδια που ονειρεύονται κρυφά να συναντήσουν τον πρώην τους.

Κριός
Ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από τότε που τελείωσε η σχέση τους, ένας Κριός πάντα θα φαντασιώνεται ότι θα συναντήσει τον πρώην του, κυρίως επειδή θέλει να πει την τελευταία λέξη.

Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Άρη, ο Κριός 100% εξακολουθεί να παλεύει με τον πρώην του στο μυαλό του, λέει η Stina Garbis. Θα σκέφτονται όλους τους καβγάδες που οδήγησαν στον χωρισμό και όλα όσα θα ήθελαν να είχαν πει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα