Ζώδια σήμερα 9/03: Κριοί, προσέξτε να μην υπερβάλλετε

Ζώδια σήμερα 9/03: Κριοί, προσέξτε να μην υπερβάλλετε

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός
Λοιπόν, είναι εδώ, Κριέ. Ο πλανήτης Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και αυτή μπορεί να είναι μια ταραχώδης εποχή του χρόνου για σένα. Ο Ερμής θα παραμείνει για δύο μήνες συνολικά, γεγονός που μπορεί να σας επιτρέψει να σκεφτείτε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Προβλέψτε νέες συμβάσεις, ίσως κάποια συμφωνία, αν προσπαθείτε να αγοράσετε ένα σπίτι, να φτιάξετε μια νέα ιστοσελίδα ή να κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας. Προσέξτε όμως, να μην υπερβάλλετε ή να μην διαφωνήσετε μόνο και μόνο για την χαρά της διαφωνίας.

Ταύρος
Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, Ταύρε. Ήρθε η ώρα της αλλαγής. Όταν ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, βρίσκεσαι σε ένα πνευματικό ταξίδι που σου επιτρέπει να υπάρξεις σε μερικές «τοξικές» καταστάσεις και να μάθεις και να αναπτυχθείς μέσα από αυτές. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια μίνι ανασκόπηση της ζωής σας και, όταν είναι απαραίτητο, να κάνετε σημαντικές αλλαγές που μπορούν να σας επηρεάσουν θετικά μακροπρόθεσμα.

Δίδυμοι
«Μην το παρακάνετε» είναι το σύνθημα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό. Θα ενταχθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους, ιδιαίτερα σε αυτούς που αφορούν επαγγελματικές συναλλαγές. Μπορεί να σας είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να συστηθείτε σε σημαντικά άτομα, αν θέλετε να δικτυωθείτε. Η παγίδα; Μην σκέφτεστε υπερβολικά τα σενάρια όπου νιώθετε ότι θα έπρεπε να είχατε πει κάτι καλύτερο. Προσέξτε να μην ικανοποιείτε υπερβολικά τους ανθρώπους.

Καρκίνος
Όταν πρόκειται για εργασία, η διαίσθησή σας, σας ανοίγει τον δρόμο. Όταν ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα δουλειά, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να γράψετε κάτι πολύτιμο για τον εαυτό σας, τους συναδέλφους σας ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που ελπίζετε να ολοκληρώσετε. Αυτή είναι μια παραγωγική περίοδος για εσάς, και ό,τι κι αν χρειάζεστε, η φαντασία σας θα είναι σύμμαχος σας.

Λέων
Μπορείτε να γίνετε ένας θαυμάσιος ηγέτης και κάποιος που οι άνθρωποι θαυμάζουν ή επιθυμούν να μιμηθούν. Καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναδείξετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με το πόσο δοτικός είστε. Μπορείτε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να βρεθείτε να διδάσκετε, να προπονείτε και να δίνετε σπουδαίες συμβουλές. Όταν είναι δυνατόν, συνεργαστείτε. Τα ομαδικά έργα μπορεί να σας αρέσουν.

Παρθένος
Όταν χρειάζεστε κάτι, ζητήστε το. Αν έχετε να το μοιραστείτε, να είστε γενναιόδωροι και ευγενικοί. Τώρα που ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, είστε έτοιμοι να στραφείτε προς μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να σκέφτεστε πολύ περισσότερο το μοίρασμα και τη βοήθεια προς την κοινότητα. Μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε κάτι που σχετίζεται με κατοικίδια, όπως γάτες και σκύλους. Ίσως να επισκεφθείτε ένα καταφύγιο ζώων και να δωρίσετε κουβέρτες, πετσέτες ή κονσέρβες για τα κατοικίδια.

Ζυγός
Ο έρωτας πλανάται στον αέρα, ή τουλάχιστον θα τον σκέφτεστε. Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο των συνεργασιών και των σχέσεων. Τα καλά νέα είναι ότι σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας σε μια σχέση. Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι ο καθορισμός ορίων και η τήρησή τους μπορεί να είναι ευκολότερος για εσάς. Υπάρχει ένας τομέας στον οποίο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί: η παρορμητικότητα. Προσπαθήστε να μην ενεργείτε χωρίς προγραμματισμό, αν μπορείτε.

Σκορπιός
Αν θέλετε να πετύχετε σε κάτι, μετρήστε την πρόοδό σας. Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των πράξεων, των μικρών εργασιών και των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την υγεία. Έχετε κάποιους στόχους γυμναστικής που θέλετε να πετύχετε; Οι επόμενοι δύο μήνες είναι ιδανικοί για να αρχίσετε να τελειοποιείτε το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τον στόχο σας.

Τοξότης
Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι αυθόρμητος και να ακολουθείς τη ροή. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, έχετε τη ζέστη του Κριού και την ψυχρή συμπεριφορά του Ερμή για να σας βοηθήσει να κάνετε θετικές επιλογές για το τι να κάνετε, πού να πάτε και πότε. Τα ταξίδια θα μπορούσαν να είναι η επόμενη περιπέτειά σας ή ένα καλλιτεχνικό έργο. Ο καμβάς της ζωής είναι λευκός, οπότε μπορείτε να ζωγραφίσετε όποιες εμπειρίες επιθυμείτε.

Αιγόκερως
Όλοι έχουν κάτι που θέλουν να πουν και τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι προτιμούν να είναι υπεύθυνοι για τη μοίρα, το πεπρωμένο και τις εμπειρίες τους. Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον τομέα του σπιτιού σας. Αυτή μπορεί να είναι μια θαυμάσια στιγμή για να μοιραστείτε ιδέες και να ακούσετε με προσοχή. Χτίστε μια σχέση με τους φίλους και την οικογένειά σας ως καλός ακροατής, βελτιώνοντας τις σχέσεις σας σε όλους τους τομείς.

Υδροχόος
Αποπνέετε αυτοπεποίθηση, και όταν ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, αισθάνεστε πραγματικά τολμηροί στα πράγματα που θέλετε να πείτε και στον τρόπο με τον οποίο μεταδίδετε το μήνυμά σας. Ποιος ξέρει; Ίσως να έχετε ένα μίνι στούντιο podcasting στο σπίτι σας ή να ξεκινήσετε ένα ειδησεογραφικό blog για την κοινότητά σας.

Ιχθύες
Να είστε προσεκτικοί. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό μπορεί να σηματοδοτήσει μεγάλη οικονομική ανάπτυξη, αλλά μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τα χρήματα. Θα θελήσετε να μελετήσετε οικονομικά δωρεάν ή διαδικτυακά με τον σύντροφό σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πάρετε ένα βιβλίο για την δημιουργία πλούτου και να μάθετε και να μελετήσετε την ακίνητη περιουσία σε όλες τις μορφές της.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα