Ζώδια: Μάθε με ποιο ζώδιο δεν ταιριάζεις με τίποτα

Ζώδια: Μάθε με ποιο ζώδιο δεν ταιριάζεις με τίποτα

Στο παιχνίδι της αγάπης δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα ζώδια που χάνουν και ζώδια που κερδίζουν. Στην αστρολογία, οι ερωτικές συναστρίες δείχνουν την συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο του γενέθλιου χάρτη, τις όψεις που σχηματίζονται και τους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες τους.

Στους γενέθλιους χάρτες, η θέση της σελήνης που χρησιμεύει ως συναισθηματική λίθος μας, ο Άρης, ο πλανήτης του σεξ και της επιθετικότητας και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της προσκόλλησης, βοηθούν προκειμένου να διαπιστωθεί αν μια σχέση είναι σταθερή ή προορισμένη για όλεθρο. Βέβαια τα πάντα μπορούν να συμβούν, και προφανώς το καλύτερο είναι τα ζευγάρια να αψηφούν τα άστρα και να δίνουν μια ευκαιρία στη σχέση τους, βάζοντας στοίχημα να πάνε κόντρα στις πιθανότητες που δεν είναι με το μέρος τους.

Κριός: Χειρότερο ταίρι ο Κριός

Ο Κριός έχει την ενέργεια ενός μεγάλου μονομάχου/ήρωα δράσης.

Συνεπώς, η σχέση δύο Κριών έχει τέτοια δυναμική,  που κανένα από τα μέρη δεν θα μπορεί να είναι ικανοποιημένο να παίζει τον ρόλο του βοηθού ή του θηράματος. Θα πρόκειται για έναν αγώνα δύο τρομερών αντιπάλων και ασυμβίβαστων μακροχρόνιων εραστών. Το σεξ θα είναι καυτό και οι τσακωμοί θα είναι θρυλικοί.

Αν και υπάρχει λίγη ευελιξία για ένα τέτοιο ζευγάρι, υπάρχει βαθύς σεβασμός και έτσι δύο Κριοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν φίλοι και σύμμαχοι όταν η σκόνη καθίσει και η καμένη γη σταματήσει να καπνίζει.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα