Αυτά είναι τα 6 πιο δυστυχισμένα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Αυτά είναι τα 6 πιο δυστυχισμένα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Τα θετικά συναισθήματα και τα χαμόγελα, δυστυχώς δεν είναι για όλους. Ορισμένοι άνθρωποι περνούν τη ζωή τους βλέποντας το ποτήρι μισοάδειο και δεν χαίρονται σχεδόν με τίποτα. Κινούνται πολύ γρήγορα για να εκτιμήσουν τις μικρές στιγμές της ζωής. Σίγουρα, μπορεί απλά να έχουν κακή διάθεση, αλλά οι αστρολόγοι λένε ότι το ζώδιό τους θα μπορούσε επίσης να είναι ένας λόγος που αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο μελαγχολικοί και δυστυχισμένοι.

Τα 6 πιο δυστυχισμένα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους είναι:

  • Ιχθύες
  • Αιγόκερως
  • Παρθένος
  • Καρκίνος
  • Σκορπιός
  • Κριός

Ιχθύες

Είναι δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος όταν μόνιμα προσπαθείς να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα. Οι Ιχθύες συχνά εγκλωβίζονται στις σκέψεις τους και χάνουν στιγμές από την καθημερινότητα.

Η αστρολόγος Tara Bennet, σημειώνει ότι οι Ιχθύες βρίσκουν την χαρά στη φαντασία τους, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. «Είναι επιρρεπείς στο μαρτύριο», λέει η ίδια και συμπληρώνει πως «Θα θυσιαστούν για το καλό των άλλων, αλλά μετά θα κλάψουν για αυτό που τους συνέβη».

Οι Ιχθύες, σύμφωνα με την αστρολόγο, φαίνεται να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτό το μονοπάτι προς τη θλίψη. Και ενώ μπορεί να φαίνονται χαρούμενοι για λίγο, είναι γενικά πιο μελαγχολικοί από τα υπόλοιπα ζώδια.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν υψηλά στάνταρ και προσδοκίες για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. Ωστόσο, αυτή η εμμονή με την επιτυχία τούς κλέβει την χαρά. Από τη μία, αυτή η αποφασιστικότητα μπορεί να είναι καλή, αλλά από την άλλη, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δυστυχία γιατί τελικά τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετά καλό, λέει η αστρολόγος Lauren DeGolia.

Συμπληρώνει επίσης πως τα ζώδια της γης ρισκάρουν σπάνια επειδή φοβούνται πολύ μήπως αποτύχουν. Το να παίζουν πάντα εκ του ασφαλούς σίγουρα τους κάνει να χάνουν συναρπαστικές εμπειρίες.

Παρθένος

Όπως ο Αιγόκερως, έτσι και ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που επίσης έχει εξωπραγματικές απαιτήσεις για τον εαυτό του και καταλήγει να είναι ο τελειομανής του ζωδιακού κύκλου. Εξαιτίας αυτού, οι Παρθένοι δεν είναι ποτέ  ευτυχισμένοι.

«Με τον πήχη να είναι τόσο ψηλά, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά δουλεύουν, θεωρούν πως πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν», λέει η Bennet. Με τον αυθορμητισμό να μην έχει χώρο στην ζωή τους, δεν μπορούν να νιώσουν το αίσθημα της χαράς και της ηρεμίας.

Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι ανιδιοτελής, και για εκείνον έχουν πάντα προτεραιότητα οι άλλοι. «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν δίνατε συνεχώς και δεν λαμβάνατε ποτέ… είναι αρκετά εξαντλητικό και αποθαρρυντικό», λέει η DeGolia.

Η αστρολόγος εξηγεί πως ο Καρκίνος είναι προγραμματισμένος να πιστεύει ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να ευχαριστεί τους άλλους. Αυτό τον πιέζει και έτσι αισθάνεται μόνιμα δυστυχισμένος και ανικανοποίητος. Έτσι κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό του.

Σκορπιός

«Οι Σκορπιοί είναι το πιο έντονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το να νιώθεις συνεχώς τόσο έντονα συναισθήματα μπορεί να σε κάνει δυστυχισμένο», λέει η Bennet. Αν πληγωθούν, η πληγή θα είναι βαθιά, ειδικά αν προδόθηκαν από κάποιον που ένιωθαν ότι μπορούσαν να εμπιστευτούν.

Θέλουν να αγαπηθούν αλλά έχουν την τάση να κρατούν μούτρα για καιρό και αυτό τελικά τους προκαλεί θλίψη. «Οι Σκορπιοί είναι ειδικοί στο να απορροφούν τα “αρνητικά vibes” των άλλων ανθρώπων, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουν», λέει η DeGolia.

Κριός

Ο Κριός κυνηγάει πάντα αυτό που θέλει. Αν δεν καταφέρει να το αποκτήσει μετατρέπεται σε ένα νευρικό νήπιο. Οι Κριοί εγκλωβίζονται στο τελικό αποτέλεσμα της κάθε προσπάθειας που κάνουν και δεν μπορούν να εκτιμήσουν την εμπειρία. Αυτό το αίσθημα τους κάνει τελικά να είναι το πιο δυστυχισμένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ο αυξημένος εγωισμός τους δεν τους βοηθάει καθόλου.

Μην εκπλαγείτε αν είναι συνεχώς συνοφρυωμένοι ή γκρινιάζουν καθώς σπάνια χαμογελούν.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα