Τα 6 ζώδια που πιθανόν να χωρίσουν

Τα 6 ζώδια που πιθανόν να χωρίσουν

Η ευτυχία σε έναν γάμο είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το ζευγάρι που αν  δεν προκύψει τότε μπορεί και να λήξει. Φυσικά η ευτυχία δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας για να κάνει έναν γάμο να διαλυθεί καθώς υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να προκαλέσουν την ρίξη μεταξύ τους.

Μπορεί να οφείλεται σε μια απιστία, οικονομική πίεση ή μεγάλες διαφορές στις αξίες, το διαζύγιο είναι ένα ατυχές μέρος της ζωής.

Ωστόσο, η αστρολογία μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτή τη δυναμική σχέσης. Διάβασε παρακάτω από τους αστρολόγους για το ποια 6 ζώδια είναι πιο πιθανό να χωρίσουν, από τους ελαφρούς δεσμευτικούς μέχρι εκείνους που είναι καλύτερα να μένουν ελεύθεροι.

6. Λέων 

Οι Λέοντες δίνουν τεράστια αξία στην πίστη, και αυτό περιλαμβάνει τον γάμο. Εξαιτίας αυτού, περιμένουν από τον σύντροφό τους να επιδείξει το ίδιο επίπεδο δέσμευσης με εκείνους. Όταν ένας Λέων νιώθει ότι είναι το κέντρο του κόσμου σου τότε όλα είναι υπέροχα. Ωστόσο απαιτούν πίστη από τον σύντροφό τους. Η εξαπάτηση είναι πραγματικά μια διακοπή συμφωνίας για αυτά τα λιοντάρια. Ως εκ τούτου, θα ξεκινήσουν για ένα διαζύγιο εάν αισθάνονται ότι υπάρχει οποιοδήποτε είδος άπιστης συμπεριφοράς.

5. Σκορπιός 

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την επιφυλακή τους. Ακόμα κι αν είναι σε έναν αφοσιωμένο γάμο, είναι ακόμα πιθανό να κρύβουν πράγματα από τον σύντροφό τους ως τρόπο να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Τα ζώδια του νερού είναι επίσης από τη φύση τους ύποπτα και πρέπει να εμπλέκονται σε κάθε πτυχή της ζωής του συζύγου τους – ακόμα κι αν οι ίδιοι κρατούν μυστικά. Απαιτούν πίστη και τυφλώνονται εύκολα από τη ζήλια κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε διαζύγιο αν δεν συζητηθεί σωστά.

4. Κριός

Οι Κριοί είναι παθιασμένοι και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να νιώσουν ότι κερδίζουν στη ζωή. Εάν αυτό σημαίνει ότι θα υποβάλουν αίτηση διαζυγίου όταν δεν αισθάνονται ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται από τον σύζυγό τους, τότε θα το κάνουν. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι τόσο απελπισμένο για ανεξαρτησία που συχνά του λείπει η υπομονή που απαιτείται για έναν επιτυχημένο γάμο. Ενώ είναι παθιασμένοι, η παρορμητικότητά τους μπορεί να τους οδηγήσει να πάρουν βιαστικές αποφάσεις για τον τερματισμό μιας σχέσης.

3. Υδροχόος

Ο αντισυμβατικός τρόπος ζωής του Υδροχόου δεν είναι πάντα κατάλληλος για τον παραδοσιακό γάμο και τη μονογαμία. Είναι έντονα ανεξάρτητοι άνθρωποι που αρνούνται να εγκαταλείψουν κάτι από την ελευθερία τους. Χρειάζεται πολλή προσφορά  για να λειτουργήσει ένας γάμος, αλλά ο Υδροχόος απλά δεν θα συμβιβαστεί. Αυτά τα ζώδια του αέρα προτιμούν συνήθως σχέσεις χωρίς καμιά δέσμευση και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να αποκλείσουν τα πράγματα εάν αισθάνονται ασφυκτιά.

2. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ περίεργοι αλλά είναι και κοινωνικά άτομα. Μπορούν να δυσκολευτούν σε γάμους που στερούνται την επικοινωνία και την πνευματική τόνωση. Τιμούν τις ισχυρές διανοητικές συνδέσεις και μπορεί να γίνουν ανήσυχοι σε σχέσεις που δεν εξελίσσονται ή δεν αναπτύσσονται.

Η διττή τους φύση μπορεί να τους κάνει απρόβλεπτους κατά καιρούς, οδηγώντας ενδεχομένως σε ζητήματα με μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Αν δεν εμπλουτίζεις τη ζωή αυτού του ζωδίου, δεν θα διστάσουν να βρουν κάτι καλύτερο.

1. Τοξότης

Η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια και ο Τοξότης είναι μέσα σε αυτό. Λόγω του φόβου τους για τη δέσμευσή τους και της ελεύθερης διάθεσης για πολύ ενέργεια, είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν. Ζουν για το επόμενο μεγάλο πράγμα που θα συμβεί στη ζωή τους και δεν μπορούν να φανταστούν ότι είναι με ένα άτομο για πάντα.

Οι Τοξότες εκτιμούν την ανεξαρτησία και την περιπέτεια και αν αισθάνθούν πως τους δένεις ή νιώθουν ανεκπλήρωτοι μέσα σε μια σχέση, μπορεί να αναζητήσουν μια διέξοδο και να φύγουν.

Πηγή: theissue.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα