Πανσέληνος του Λύκου: Τα 4 ζώδια που θα έχουν αλλαγές και πιέσεις

Πανσέληνος του Λύκου: Τα 4 ζώδια που θα έχουν αλλαγές και πιέσεις

Η πρώτη Πανσέληνος του 2024 στις 25 Ιανουαρίου και μας καλεί να βρούμε την ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς». H Άση Μπήλιουδίνει τις προβλέψεις της για την πρώτη Πανσέληνο του 2024.

Το φεγγάρι του «Λύκου», όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, είναι η περίοδος της κορύφωσης των θεμάτων που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/08/2023 και ίσως τώρα αντιληφθούμε κάποιες καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε να ολοκληρώνονται ή να απογειώνονται! Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν αλλαγές και πιέσεις, αλλά θα γίνουν πιο φιλόδοξα και δημιουργικά.


ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος του Λύκου θα παίξει λίγο με το νευρικό σας σύστημα, αφού θα είναι μία κρύο μία ζέστη. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές τις οποίες σιχαίνεστε, αλλά μερικές φορές είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε. Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος και μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο και να του δώσετε νέα πνοή. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε σοβαρές συναντήσεις και κουβέντες, διότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός. Προσέξτε τις σχέσεις σας είτε με συγγενείς είτε με συναδέλφους. Επίσης, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 25/01 και πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα, καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις που μπορεί να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ακατανόητες συμπεριφορές και να βγείτε από τα ρούχα σας αντιδρώντας παρορμητικά. Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες και με τα θέματα της υγείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 25/01 από τη μία σας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στην καριέρα ή στο σπίτι και στην οικογένεια. Μην βιάζεστε και μην παίζετε παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας. Μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ίσως έχετε γκρίνιες, ανταγωνισμό, ζήλιες στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Μη μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

 
Τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η Πανσέληνος του Ιανουαρίου: ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος του λύκου σχηματίζεται απέναντι σας και φέρνει τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών στο προσκήνιο και ίσως κάποιοι κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Το φεγγάρι αυτό θα ρίξει άπλετο φως και θα αποκαλύψει πράγματα και καταστάσεις, οπότε ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές. Πλέον φιλοξενείτε και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, που είναι σε αντίθεση με την Πανσέληνο και σας πιέζει να αλλάξετε. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Βάλτε στην άκρη την παρόρμηση και δείξτε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Φυσικά θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

asibiliou.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα