Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο

Τα ζώδια σήμερα 18 Μαρτίου: Τοξότες, σημαντικό να δώσετε έμφαση σε εκκρεμότητες που μπορεί να σας προβληματίζουν

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές τόσο για θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή και τις προσωπικές σχέσεις, όσο και για ζητήματα οικονομικής φύσης. Θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση και τακτοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν ανοιχτοί λογαριασμοί που δημιουργούν ανασφάλεια.

 Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν σοβαρές και ώριμες βλέψεις, όσοι διατηρούν σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης ή της συγκατοίκησης. Η συναισθηματική ωριμότητα σοβαρές θα κάνει τις σκέψεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση και θετική εξέλιξη. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα για έναρξη σταθερής σχέσης με μελλοντική προοπτική.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ανάγκη για κοινωνική δικτύωση. Ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές και οι επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συλλογική δράση. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην μεταρρύθμιση και στις θετικές αλλαγές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει ανοίγματα για κοινωνικές συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι δημιουργικές και άμεσες, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα προκύψουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, ενδεχομένως να παρθούν αποφάσεις πού στην πορεία θα διαφοροποιηθούν, ίσως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα