Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία

Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να κάνει παραπλανητική τη διαίσθηση, η συναισθηματική δίνη ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη που θα έχουν επίπτωση στην περαιτέρω εξέλιξη. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

 Προσοχή στις σπατάλες και στις επιπόλαιες αγορές ή επενδύσεις, στις περιπτώσεις που μπουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά καλό θα είναι να δοθεί βάση στη συμβουλή ενός αρμόδιου επαγγελματία. Ελλοχεύει κίνδυνος για οικονομικές επιπολαιότητες, για βιαστικές αποφάσεις και για παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις υπερβολές, στις ωραιοποιήσεις και στην υπεραισιοδοξία. Τα συμπεράσματα και τα συναισθήματα θα πρέπει να βασίζονται στις αποδείξεις και όχι στις φαινομενικές ενδείξεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κατοχύρωση, εξασφάλιση, ισορροπία. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα φρένο θα μπει στις παρορμητικές διεκδικήσεις, ίσως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των νέων πρωτοβουλιών. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να επανεξετάσουν τα επίμαχα ζητήματα. Για τους χωρισμένους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις ουσιαστικές που θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε επανασύνδεση.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη τον Ερμή και τετράγωνο με τον Δία, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και τελεσίδικες δηλώσεις. Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα