Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία

Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, είναι μία όψη που δημιουργεί κινδύνους για παρορμητικές αποφάσεις και επιπόλαιες επιλογές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι βιασύνη, ανυπομονησία, υπεραισιοδοξία, ελλοχεύει κίνδυνος να υπερεκτιμηθούν οι δυνατότητες και τα προσόντα και να ληφθούν λανθασμένες αποφάσεις.Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά πάσα πιθανότητα οι μεγάλες υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν, προσοχή στα λόγια που θα προκαλέσουν έντονους ενθουσιασμούς. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για μεγάλα ρίσκα και νέα άλματα, η κρίση θα είναι επηρεασμένη από την υπεραισιοδοξία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιπολαιότητες.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενέργεια, ζωτικότητα, αισιοδοξία, περιέργεια, ανάγκη για νέες εμπειρίες και ποικιλία. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Στην περίπτωση που οι επαφές πάρουν μία πιο προσωπική όψη θα υπάρξει η δυνατότητα για έναρξη νέας σχέσης, ωστόσο δυσκολία θα εμφανιστεί στο θέμα της δέσμευσης και της συναισθηματικής σταθερότητας.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο τα χαρακτηριστικά θα είναι αναποφασιστικότητα, αρνητισμός, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους απογοητευτικές σκέψεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αποκαλυπτικά συμβάντα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα