Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο

Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, έμφαση θα δοθεί στα υλικά αποκτήματα, θα υπάρξει άνοιγμα για αγοραπωλησίες, ενδεχομένως κάποιοι να καταφέρουν να αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό έχουν κατά νου. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για συναισθηματική ισορροπία, για ψυχολογική ηρεμία και για σταθερότητα τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις.

 Απαραίτητη θα είναι η σωστή οικονομική διαχείριση, στην περίπτωση που υπάρξουν έσοδα ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να αναλύσουν τις καταστάσεις, να περάσουν ευχάριστα και ρομαντικά. Στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη, ωστόσο τα βήματα θα είναι σταδιακά και επιφυλακτικά. 

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει ανάγκη για απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα, οι ενέργειες θα έχουν στόχο να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες, ευνοούνται οι συλλογικές ενέργειες.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, αυθορμητισμός και απελευθέρωση. Για τους ανεξάρτητους και ανήσυχους χαρακτήρες δύσκολο θα είναι να πλαισιωθούν σε όρια ή να ακολουθήσουν κανόνες. Κάποιοι ενδεχομένως να προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση, οι αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές. Θα υπάρξει δυνατότητα για συναισθηματική και ψυχολογική ανανέωση, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά για αλλαγές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα