Τα ζώδια σήμερα 27 Νοεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω,

Τα ζώδια σήμερα 27 Νοεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω,

Τα ζώδια σήμερα 27 Νοεμβρίου: Καρκίνοι, η μέρα ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι επαγγελματικές και εργασιακές υποθέσεις, έμφαση θα δοθεί στις συνεργασίες και στις επαγγελματικές προτάσεις. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα απαιτούν αποφασιστικότητα και άμεση δραστηριοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

 Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο για μία νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Όσοι αναζητούν εργασία καλό θα είναι να οργανώσουν τις ενέργειές τους, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες. Οι ηγετικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση και η απαιτητικότητα. Για να πορευτούν ομαλά οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, η εσωτερική τόνωση θα δώσει την ώθηση για επιδιώξεις που θα τερματίσουν τις τοξικές σχέσεις και τις επαφές που έχουν αρνητική επίδραση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για κοινωνικές επαφές, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν.

 Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη σύνοδο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο εγωκεντρισμός, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην προσκόλληση, στις εμμονές και στην πεισματική εναντίωση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα