Τα ζώδια σήμερα 5 Οκτωβρίου: Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές

Τα ζώδια σήμερα 5 Οκτωβρίου:  Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, πρωτοπορία, ανάγκη για ανεξάρτητες και αυτόβουλες ενέργειες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες. Ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις και στις επαφές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις συναναστροφές, στη συλλογική δράση, στις ομάδες και στις φιλίες.

Ανανεωτικές θα είναι οι συναντήσεις που θα προκύψουν, ωστόσο, στις συζητήσεις στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση και η αντίδραση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται κάποιοι να δείξουν προτίμηση προς τις απρόσωπες σχέσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις σε αγχωτικά ζητήματα, διεκπεραιώνονται υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς. Δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να βρουν και μία νέα πηγή εσόδων, θα υπάρξουν απρόσμενα ανοίγματα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις επαφές τους. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών, οι προσεγγίσεις θα φέρουν ενθουσιασμούς.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και στη σύνοδο της με τον Κρόνο, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αισιόδοξος, η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων θα φέρει άρνηση και απογοήτευση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα