Τα ζώδια σήμερα 25 Ιουνίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιουνίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ξεκούραση, για ηρεμία και για ψυχολογική τόνωση. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, η ανασφάλεια δεν θα δώσει την ώθηση για επεκτατικές ενέργειες.

 Στον αισθηματικό τομέα σταθερές θα είναι οι βλέψεις και τα συναισθήματα, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της αποκατάστασης. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν σταθερά, ωστόσο οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι πιεστικές.

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό και στο τετράγωνο της με τον Κρόνο, δεν θα υπάρχει πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση, στις συζητήσεις ελλοχεύει κίνδυνος για έντονες αντιπαραθέσεις. Οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πεισματικές εναντιώσεις.

 
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα έντονη θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο στην περίπτωση που χρειαστεί να παρθούν οριστικές αποφάσεις θα πρέπει το ένστικτο να συνδυαστεί με τη λογική. Οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές και αισιόδοξες, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα