Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουνίου: Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουνίου: Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, πειθαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σχέσεις θα υπάρξουν ανοίγματα. Φεύγει η απογοήτευση και η άρνηση, μένουν πίσω οι αναστολές, ανοίγει ο δρόμος για βελτίωση και θετική αλλαγή.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Οι σκέψεις θα είναι μπερδεμένες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και τελεσίδικες απαντήσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στα καχύποπτα σενάρια.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικές επαφές, πρωτότυπος θα είναι ο τρόπος σκέψης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να καθοδηγήσουν και να χειραγωγήσουν. Προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη, στις χειριστικές συμπεριφορές και στις ανταγωνιστικές διαθέσεις.

 Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις φιλικές, αισθηματικές. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έκταση θα δώσει στη φαντασία, έντονη θα είναι η διαίσθηση, εμπνευσμένες ιδέες θα ακουστούν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επικοινωνία, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα