Τα ζώδια σήμερα 15 Ιουνίου: Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία

Τα ζώδια σήμερα 15 Ιουνίου: Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα οικονομικής εξέλιξης, σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα. Οι ηγετικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δώσουν στον τρόπο που θα προσπαθήσουν να επιβληθούν ή να κυριαρχήσουν.

Προσοχή στο φόρτο εργασίας, δεν θα πρέπει να υπάρχει εσωτερική πίεση, η σωματική και ψυχολογική κούραση θα ρίξει τα επίπεδα της ανοχής. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα υπάρξει η δυνατότητα οι επαφές να εξελιχθούν σε σχέση. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση και η αισιοδοξία. Ενδεχομένως κάποιοι δυναμικοί χαρακτήρες να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους και να οδηγηθούν σε λάθη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα νέα εγχειρήματα, ενδεχομένως η κρίση να μην είναι σωστή.

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις επιπόλαιες επιλογές, θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Χρόνος θα πρέπει να δοθεί σε συμφωνίες και τελεσίδικες διαπραγματεύσεις. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με χρηματικά ποσά θα χρειαστεί επιφύλαξη.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα