Ζώδια 2022: Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα της χρονιάς για κάθε ζώδιο!

Ζώδια 2022: Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα της χρονιάς για κάθε ζώδιο!

Το 2022 πλησιάζει και μαζί του φέρνει νέες ευκαιρίες. Εάν θέλετε να προβείτε σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας ή να κάνετε οποιοδήποτε άλλο τολμηρό νέο βήμα, το καλύτερο θα ήταν να το κάνετε μια μέρα που τα άστρα θα σας ευνοούν. Ανοίχτε, λοιπόν την ατζέντα σας και πιάστε κόκκινο μαρκαδόρο, γιατί εδώ θα σας αποκαλύψουμε την πιο τυχερή ημέρα του κάθε ζωδίου για το 2022!

 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) 
Η πιο τυχερή σας ημέρα: 18 Αυγούστου 2022

Ο τυχερός πλανήτης Δίας περιοδεύει τον αστερισμό του Κριού από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου.

Αυτό είναι μέρος μιας διέλευσης που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια, επομένως είναι καιρός να εστιάσουμε στην επέκταση και στις νέες ευκαιρίες. Ένα από τα κορυφαία σημεία αυτής της περιόδου θα λάβει χώρα στις 18 Αυγούστου, όταν ο Δίας θα σχηματίσει μια αρμονική τριγωνική όψη με την Αφροδίτη.

 Έτσι ο πέμπτος οίκος του ρομαντισμού, του πάθους και της δημιουργικότητας του Κριού θα φωτιστεί, οπότε, Κριοί, η 18η Αυγούστου θα είναι για εσάς μια τυχερή ημέρα για έρωτες και ραντεβού.

 Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Η πιο τυχερή σας ημέρα: 13 Μαΐου 2022

Όποιος έχει το ζώδιο του Ταύρου πρέπει να προετοιμαστεί για μια μεγάλη περίοδο μεταμόρφωσης φέτος.

Ο Βόρειος Κόμβος του Πεπρωμένου θα εισέλθει στο ζώδιο στις 18 Ιανουαρίου, μια είσοδος που δεν θα συμβεί ξανά για σχεδόν δύο δεκαετίες. Αυτό σημαίνει ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα φέρουν μια σειρά από εκλείψεις που θα σας βοηθήσουν να ευθυγραμμιστείτε ξανά με τη μοίρα σας και θα σας βοηθήσουν να αγκαλιάσετε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας.

Πάνω απ’ όλα, μια ιδιαίτερα ισχυρή στιγμή θα έρθει για εσάς στις 13 Μαΐου, όταν ο ήλιος στο ζώδιό σας θα ευθυγραμμιστεί με τον Βόρειο Κόμβο.

Αυτό συμβαίνει μόλις δύο εβδομάδες μετά από μια ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, και αυτή η ημέρα είναι πιθανό να σας αποκαλύψει το αληθινό σας πεπρωμένο και να επιτρέψει την εμφάνιση νέων πτυχών του εαυτού σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα