Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία

Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση και οργάνωση. Ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός, οι επιδιώξεις θα είναι οργανωμένες, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.Τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονη διαίσθηση και δυνατό προαίσθημα, έκταση και βάθος θα έχει ο συναισθηματισμός.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν τα εξομολογητικά λόγια, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, ίσως να υπάρξει κτητικότητα και καχυποψία.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και στην αντίθεση της με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι μπερδεμένα και οι σκέψεις να μην είναι σταθερά αισιόδοξες. Δεν θα λείψουν είναι οι εναλλαγές και οι κυκλοθυμίες, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, οι σκέψεις θα είναι θετικές και αρκετά απελευθερωμένες. Οι ευάλωτοι θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να ενδυναμώσουν τον αμυντικό τους μηχανισμό, θα υπάρξουν συναναστροφές και επαφές που θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας.

  
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα