Πέντε πράγματα που σαμποτάρουν την επιτυχία σου, ανάλογα το ζώδιό σου

Πέντε πράγματα που σαμποτάρουν την επιτυχία σου, ανάλογα το ζώδιό σου

Μερικές φορές, παρά την επιθυμία μας να πετύχουμε κάτι, βάζουμε εμείς οι ίδιοι τρικλοποδιά στον εαυτό μας, με διάφορα λάθη που κάνουμε

Και φυσικά ο καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες, που άλλοτε τις εντοπίζει κι άλλοτε μένει με την απορία και το παράπονο. Για να ξέρεις λοιπόν ποιες είναι οι κακοτοπιές όπου μπορεί να πέσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου, διάβασε τα πέντε λάθη που καλό είναι να αποφύγεις, αν θέλεις να πετύχεις έναν στόχο σου.

ΚΡΙΟΣ
1. Ξεκινάς ανοργάνωτα. Αποφασίζεις κάτι, παίρνεις φόρα και ορμάς. Μη σου φανεί περίεργο αν θα φας τα μούτρα σου. Τα περισσότερα πράγματα χρειάζονται μια οργάνωση για να γίνουν.
2. Περιμένεις πάρα πολλά πολύ γρήγορα. Κλασικά, ο Κριός τα θέλει όλα τώρα. Επόμενο είναι να απογοητεύεσαι, αν δεν σου προκύψει έτσι. Κάνε υπομονή και κράτα τις προσδοκίες σου υπό έλεγχο.
3. Δεν έχεις συγκεκριμενοποιήσει τον στόχο σου. Μερικές φορές ξεκινάς να πετύχεις πράγματα γενικώς και αορίστως, χωρίς να στοχεύεις κάπου συγκεκριμένα, έτσι για τη χαρά της νίκης. Αλλά αν σημαδεύεις… όπου λάχει, αυτή τη χαρά θα αργήσεις να τη δεις.
4. Δεν σκέφτεσαι τι γνώσεις και ικανότητες απαιτούνται για να πετύχεις αυτό που θες. Φυσικά σαν Κριός έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά αυτό δεν φτάνει. Είναι σαν να πηγαίνεις ξυπόλητος στα αγκάθια.
5. Αρνείσαι ακόμα και να σκεφτείς την πιθανότητα της αποτυχίας.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα