Tα ζώδια σήμερα 18 Οκτωβρίου: Ορθόδρομος Ερμής στον Ζυγό

Tα ζώδια σήμερα 18 Οκτωβρίου: Ορθόδρομος Ερμής στον Ζυγό

Ο Ερμής στον Ζυγό ζυγίζει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Θα υπάρξει η δυνατότητα να ξανά συζητηθούν ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διπλωματία, συγκατάβαση, εκφραστικότητα, διάθεση για κοινωνικοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για επανένωση, τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να ξανασυζητήσουν πάνω σε μία νέα βάση, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούσαν ανασφάλεια.

Ο Δίας στον Υδροχόο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, προσγειωμένες θα πρέπει να είναι οι βλέψεις και οι επιθυμίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο. 

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για άμεσες και απελευθερωμένες ενέργειες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και αρκετά απελευθερωμένες, θα δοθεί η δυνατότητα για νέα αρχή ακόμα και για νέα σχέση. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, αποκαλυπτικά συμβάντα θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα