Tα ζώδια σήμερα 10 Οκτωβρίου: Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη

Tα ζώδια σήμερα 10 Οκτωβρίου: Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη δεν αποκλείεται να φέρει εσωτερική ανησυχία για όλα τα ζώδια. H συσσώρευση απωθημένων ενδεχομένως να οδηγήσει σε ενέργειες επαναστατικές, αντικομφορμιστικές, ίσως και κάπως υπερβολικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός, αποφασιστικότητα, δραστηριοποίηση, όσοι βιώνουν συνθήκες ασφυκτικές ή καταπιεστικές θα νιώσουν έντονη την ανάγκη να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν προς συζήτηση παρελθοντικά ζητήματα που είχαν μείνει άλυτα.  Για να είναι εφικτή η συνεννόηση θα πρέπει οι διαθέσεις να είναι συγκαταβατικές,  ο κάθετος και απόλυτος τρόπος σκέψης δεν θα βοηθήσει να  βρεθούν ουσιαστικές λύσεις.  Στον επαγγελματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επιδιώξεις, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη το εξάγωνο της με τον Κρόνο τον Ήλιο τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη φέρνει δυναμικότητα, δραστηριοποίηση και λήψη άμεσων αποφάσεων. Στον επαγγελματικό τομέα οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση και άνοδο.

Δεν αποκλείεται να ευδοκιμήσουν παλιές συνεργασίες ή σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για ολοκλήρωση.  Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, σφαιρική αντίληψη, προνοητικότητα, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διορθωθούν παλιά λάθη.  Οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, λύσεις θα δοθούν σε ζητήματα που κατά  την προηγούμενη περίοδο δημιουργούσαν ανασφάλειες και εντάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα