Tα ζώδια σήμερα 1η Οκτωβρίου: Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς γίνεται εντονότερη

Tα ζώδια σήμερα 1η Οκτωβρίου: Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς γίνεται εντονότερη

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί για όλα τα ζώδια στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, καθώς ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, για χρηματικές σπατάλες και για παρορμητικές αποφάσεις. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές οι εκκεντρικότητες και οι ασυνήθιστες ενέργειες.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα άλματα, για οικονομικά ρίσκα και για ανάληψη πρωτοβουλιών, αναγκαίο θα είναι να χαλιναγωγηθεί η παρόρμηση και ο ενθουσιασμός. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξει συναισθηματική και νοητική σύγχυση, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους πληροφορίες για παρελθοντικά συμβάντα, απαραίτητο θα είναι να χειριστούν τα γεγονότα με σύνεση και όχι με άγχος πανικό ή βιασύνη. 

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, αυτοπροβολή. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις, οι επιδιώξεις θα είναι σκεπτόμενες, οι φιλόδοξοι θα είναι σε θέση να κινηθούν αποφασιστικά. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τη στάση που θα κρατήσουν, απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, στις περιπτώσεις που νιώσουν την ανάγκη να επιβληθούν θα πρέπει να το κάνουν με τον σωστό τρόπο, προσοχή στις αντιπαραθέσεις στο πείσμα και στην εριστικότητα.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο σας φέρνει αδυναμία αυτοσυγκράτησης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αδυναμία και ενοχή. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη είναι μία θετική όψη, φέρνει δυναμικότητα ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι τολμηρές και αποφασιστικές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα