Tα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου: Ταύρε, η ένταση είναι διάχυτη σήμερα

Tα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου: Ταύρε, η ένταση είναι διάχυτη σήμερα

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, τα περιουσιακά στοιχεία. Ανάγκη θα υπάρξει για ισορροπία, εξασφάλιση, κατοχύρωση, για ρίσκα ή για ανάληψη πρωτοβουλιών θα υπάρξει διστακτικότητα. Για να γίνουν άλματα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, με δυσκολία θα αντιμετωπιστούν καταστάσεις που δημιουργούν άγχος ή αβεβαιότητα.

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγεται προοπτική για επανασύνδεση, τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με πιο συγκαταβατική διάθεση. Στην περίπτωση που υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες τα βήματα θα πρέπει να είναι σταδιακά, οι διαθέσεις θα δώσουν το άνοιγμα για σταθερές επαφές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Δία είναι μία θετική όψη, θα ξανά συζητηθούν υποθέσεις και θέματα που στο παρελθόν είχανε μείνει στη μέση. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για συμφιλίωση, συμφωνίες, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις και συνεδριάσεις.

Οι επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν ομαλά, οι συνεργασίες θα έχουν θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις θα μπορέσουν να αποκτήσουν μία καλύτερη προοπτική, θα υπάρξει σύσφιξη επαφών, οι συναισθηματικές συζητήσεις θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που θα λύσουν απορίες και αμφιβολίες. 

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα