Tα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου: Ζυγέ, μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και καχυποψία

Tα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου: Ζυγέ, μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και καχυποψία

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και σε όλα τα ζώδια θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στις επαφές και στις κοινωνικές συναναστροφές. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες ιδέες το κλίμα θα είναι συζητήσιμο.

Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημόσιες σχέσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική έκταση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να γίνουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στη σταθεροποίηση. 

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο τον Άρη και τον Κρόνο, δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Οι οργανωμένες και δυναμικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αν οι πράξεις είναι συντονισμένες η κατάληξη θα είναι άμεση και ικανοποιητική.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι θάρρος, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, άμεσες αποφάσεις, οι σκέψεις θα είναι οργανωμένες και σταθερές. Τυχερά θα είναι τα συμβάντα, οι οικονομικές δοσοληψίες θα κυλήσουν ομαλά, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για εκδηλώσεις και προσεγγίσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες και συναναστροφές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα