Tα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου: Αιγόκεροι, περιορίστε την ανασφάλειά σας

Tα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου: Αιγόκεροι, περιορίστε την ανασφάλειά σας

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, οι κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική διάσταση.

Στα εργασιακά ενδεχομένως να προκύψουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις. Απαραίτητο θα είναι να υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, τα πλάνα θα πρέπει να οργανωθούν για να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στο φλερτ, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ανανεωτικές.  

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα αισθηματικής αλλά και επαγγελματικής φύσης. Οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε αποδοτικό αποτέλεσμα, οι κοινωνικές επαφές θα αξιοποιηθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, τα λόγια θα είναι εξομολογητικά, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και ειρηνικές. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, μειωμένη θα είναι η ανεκτικότητα, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει αυτοέλεγχος.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα