Tα ζώδια σήμερα 25 Αυγούστου: Aνάγκη για φυγή από την πραγματικότητα.

Tα ζώδια σήμερα 25 Αυγούστου:  Aνάγκη για φυγή από την πραγματικότητα.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή στην έκταση που θα δοθεί στις ονειροπολήσεις, στις φαντασιώσεις και στην ανάγκη για φυγή από την πραγματικότητα. Μπερδεμένη θα είναι η σκέψη, προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, ενδεχομένως να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα με ρεαλισμό και αντικειμενική σκέψη. 

Απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η απαισιοδοξία, την εμφάνισή τους θα κάνουν ανασφάλειες και υποσυνείδητες φοβίες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αρνητικές ή καχύποπτες εικασίες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά ρίσκα και αβέβαια άλματα, στην περίπτωση που πρέπει να γίνουν συμφωνίες καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό αισιόδοξες και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει άνεση και αυθορμητισμός, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για μία νέα αρχή. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα δώσει την ώθηση για προσεγγίσεις και επιδιώξεις, στον επαγγελματικό τομέα οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις εξάρσεις και τις καχύποπτες σκέψεις. Για κάποιους θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουν μέσα τους τι ακριβώς θέλουν, η στάση τους ενδεχομένως να δημιουργήσει μπερδέματα και αμφιβολίες. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα