Tα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου: Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία

Tα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου: Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία και το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, στην καριέρα, στην καταξίωση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η υπεραισιοδοξία. Στις αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα πρέπει να υπάρχει βιασύνη και ανυπομονησία, οι ενέργειες καλό θα είναι να είναι συντονισμένες και όχι σπασμωδικές.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, έκταση θα δοθεί στην φαντασία και στην πνευματικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή και βελτίωση. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι καινοτόμες στόχο θα έχουν την μεταρρύθμιση και την μεγάλη αλλαγή.

Ο Ουρανός στον Ταύρο γυρίζει σε αναδρομή πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2022, θα υπάρξει δυνατότητα να επανεξεταστούν οι βλέψεις τα πλάνα και οι επιθυμίες. Επιδιώξεις που δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα τώρα θα μπορέσουν να αξιολογηθούν πάνω σε καινούργια κριτήρια, δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι αποφάσεις και οι βλέψεις. Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο και το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε ενέργειες συλλογικής δράσης, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνικοποίηση, οι δραστηριότητες θα έχουν έναν κοινό σκοπό.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα