Tα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου: Σας απασχολούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες

Tα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου: Σας απασχολούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη για όλα τα ζώδια που θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για αυθορμητισμό για απελευθέρωση και για απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα ή από τις ασφυκτικές συνθήκες. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, ωστόσο απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, έκταση θα έχει η φαντασία. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι αναζωογονητικές.  Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, οι εκδηλώσεις και οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες. 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους εύκολη θα είναι η κοινωνική δικτύωση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής, φεύγουν τα εμπόδια, ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι σχέσεις προσωπικές και εργασιακές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή εύκολη θα κάνει τη συνεννόηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνίες. Αισιόδοξος και αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, λύσεις θα δοθούν σε ζητήματα που δημιουργούν προβληματισμούς.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια αμφιβολίες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ζήλιες και οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα