Tα ζώδια σήμερα 11 Ιουλίου: Προχωρήστε με ρεαλιστικούς όρους

Tα ζώδια σήμερα 11 Ιουλίου: Προχωρήστε με ρεαλιστικούς όρους

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και θα υπάρξει ανάγκη για κυριαρχία και για αυτοπροβολή, τα χαρακτηριστικά θα είναι ηγετικές διαθέσεις γενναιοδωρία και ανάγκη για εσωτερική χαλάρωση
Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 28 Ιουλίου. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξει ανάγκη για άμεσα ξεκαθαρίσματα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα περιουσιακά στοιχεία, στο σπίτι και στις οικογενειακές υποθέσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση και κατοχύρωση, μειωμένη θα είναι η διάθεση για ρίσκο και ανάληψη πρωτοβουλιών, σταθερά θα είναι τα βήματα.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για επανασύνδεση, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, θα συζητηθούν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα. Προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις ψυχολογικές εναλλαγές, αναγκαίο θα είναι να διατηρηθεί σε ισορροπία ο εσωτερικός κόσμος.

 
Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και θα υπάρξει ανάγκη για κυριαρχία και για αυτοπροβολή, τα χαρακτηριστικά θα είναι ηγετικές διαθέσεις γενναιοδωρία και ανάγκη για εσωτερική χαλάρωση. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση στην ψυχαγωγία, δεν αποκλείεται κάποιοι να θελήσουν να διαφοροποιήσουν το στυλ και την προσωπικότητά τους για να μπορέσουν να φανούν πιο ελκυστικοί. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης με θετικές προοπτικές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα