Tα ζώδια σήμερα 21 Ιουνίου: Ήλιος στον Καρκίνο και ανάγκη για ισορροπία

Tα ζώδια σήμερα 21 Ιουνίου: Ήλιος στον Καρκίνο και ανάγκη για ισορροπία

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Ιουλίου. Έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές σχέσεις και επαφές, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία και στην οικονομική σταθερότητα για όλα τα ζώδια. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξασφάλιση, προσοχή στις ανασφάλειες και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι αισιόδοξες και μεθοδικές.

Θα υπάρξει δυνατότητα για λήψη ουσιαστικών αποφάσεων, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος, ουσιαστικά θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει για ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών. Αρκετά έντονη θα είναι η διαίσθηση αν συνδυαστεί με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη οι αποφάσεις και οι ενέργειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα. 

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και απελευθερωμένες, στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι εκδηλώσεις και οι εξομολογήσεις. Θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, η δικτύωση θα είναι εύκολη, ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις.  Έκταση θα έχει η φαντασία, αρκετά αιχμηρή θα είναι η αντίληψη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό προσοχή στο τετράγωνο της με τον Κρόνο και στην αντίθεση της με τον Ουρανό, ελλοχεύει κίνδυνος για αντιδραστικές ενέργειες και υπερβολές. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, η επιμονή θα πρέπει να είναι μεθοδική και όχι πεισματική.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα