Tα ζώδια σήμερα 19 Απριλίου: Ανάγκη για σταθεροποίηση

Tα ζώδια σήμερα 19 Απριλίου: Ανάγκη για σταθεροποίηση

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, με άνεση θα εκφραστούν οι απόψεις και θα ακουστούν δημιουργικές προτάσεις

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 4 Μαΐου. Δυσκολία θα υπάρξει στο να παρθούν γρήγορες και άμεσες αποφάσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διστακτικότητα, περιορισμένα θα είναι τα ρίσκα, ενδεχομένως κάποιοι να καταφύγουν στην αναβολή.  Έρχονται ανοίγματα σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και οι συναλλαγές. 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα, ισορροπία και κατοχύρωση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, με άνεση θα εκφραστούν οι απόψεις και θα ακουστούν δημιουργικές προτάσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι οξυδέρκεια και αντικειμενικός τρόπος σκέψης, ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για συνεδριάσεις και διαπραγματεύσεις.


Μέχρι τις 20 Μαΐου ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ταύρο, τα χαρακτηριστικά θα είναι σταθερότητα, αξιοπιστία, ανάγκη για εξασφάλιση και κατοχύρωση.  Έμφαση θα δοθεί στις απολαύσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν αγορές καλλωπισμού, προτεραιότητα θα έχει η ψυχική ηρεμία.  Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ομαλά θα εξελιχτούν οι συνεργασίες, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα έχουν τη δυνατότητα να τηρηθούν.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο οurlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα