Tα ζώδια σήμερα 11 Απριλίου: Oι σχέσεις με τον περίγυρο κλυδωνίζονται

Tα ζώδια σήμερα 11 Απριλίου: Oι σχέσεις με τον περίγυρο κλυδωνίζονται

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό, θα υπάρξει διάθεση για δυναμικές ενέργειες στα ζώδια.  Άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής η ανάληψη πρωτοβουλιών θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες, νέες προτάσεις θα ακουστούν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες συνεργασίες που θα φέρουν οικονομική άνοδο.

Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι φιλικές επαφές πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική έκταση. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για καινούργιο ξεκίνημα, οι απογοητευμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν τα παλιά και να προχωρήσουν μπροστά, δημιουργικές θα είναι οι προοπτικές που θα ανοιχτούν.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, αντικειμενική θα είναι η σκέψη, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ώριμες και ρεαλιστικές. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα, οι πράξεις θα είναι συντονισμένες. Σε θέματα εργασιακής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, αποδοτικές θα είναι οι συναδελφικές συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση να δεσμευτούν ίσως και να συγκατοικήσουν. Ώριμες και ουσιαστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή φέρνει άνοιγμα για συζητήσεις, τα άμεσα ξεκαθαρίσματα θα βοηθήσουν να δοθούν ουσιαστικές λύσεις.
 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα