Tα ζώδια σήμερα 16 Μαρτίου: Ο Ερμής στους Ιχθείς φέρνει περίεργες αυταπάτες

Tα ζώδια σήμερα 16 Μαρτίου: Ο Ερμής στους Ιχθείς φέρνει περίεργες αυταπάτες

Ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στους Ιχθείς, θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 4 Απριλίου και θα φέρει για όλα τα ζώδια έντονη διαίσθηση. Το ένστικτο θα είναι δυνατό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να εμπνευστούν να δημιουργήσουν και να προχωρήσουν τα έργα τους. Το συναίσθημα θα είναι αυτό που θα κατευθύνει τις ενέργειες, έκταση και βάθος θα έχει ο συναισθηματικός κόσμος, οι διαισθαντικοί χαρακτήρες θα μπορέσουν να ψυχολογήσουν σωστά.

Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ξεκούραση και εσωτερική ισορροπία, για κάποιους θα είναι δύσκολο να παραμείνουν σε συνθήκες πιεστικές, θα βρουν τρόπο να ξεγλιστρήσουν και να απαλλαγούν από καταστάσεις που τους αγχώνουν. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι προσωπικές σχέσεις, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να μιλήσουν ανοιχτά, να δεθούν ακόμα περισσότερο και να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί κατά την προηγούμενη περίοδο.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες που θα γίνουν, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα μπορέσουν να δώσουν μία νέα ώθηση στην καριέρα τους. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις απόψεις και τις βλέψεις, θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα που θα διαλύσουν αμφιβολίες και ανασφάλειες.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο θα δημιουργήσει την ανάγκη για σταθερότητα και εξασφάλιση. Σε θέματα οικονομικής φύσης σκεπτόμενα θα είναι τα ρίσκα, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Έμφαση θα δοθεί στα υλικά αποκτήματα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοροπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν αγαθά που από καιρό είχαν στα πλάνα τους.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν ή να εξουσιάσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις και ρήξεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει δυνατότητα για ουσιαστική επικοινωνία που θα φέρει ξεκαθαρίσματα, η συνεννόηση θα είναι εύκολη.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα