Tα ζώδια σήμερα 12 Μαρτίου: Άγχος και ανάγκη για επικοινωνία

Tα ζώδια σήμερα 12 Μαρτίου: Άγχος και ανάγκη για επικοινωνία

Οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι έντονες, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια για να δείτε με θετική μάτια πιθανές προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, έκταση θα έχει φαντασία, δεν θα λείψουν οι ονειροπολήσεις, θα υπάρξουν τάσεις φυγής. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, η διαίσθηση θα είναι σωστή, οι παρατηρητικοί και διαισθαντικοί χαρακτήρες θα καταφέρνουν να ψυχολογήσουν σωστά. 

Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητη θα είναι η οργάνωση και η τακτοποίηση, καλό θα είναι να κλείσουν οι εκκρεμότητες κυρίως αυτές που κρατούν από το παρελθόν. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα υπάρξει εσωτερική σύγχυση και ένταση στις συζητήσεις, οι απόψεις θα ειπωθούν με στόμφο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ρήξεις, οριοθετημένες θα πρέπει να είναι οι ανταγωνιστικές τάσεις, όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Ενδεχομένως να υπάρξει νευρικότητα και ανάγκη για αντίδραση, απαραίτητος θα είναι ο αυτοέλεγχος και η αυτοσυγκράτηση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα