Tα ζώδια σήμερα 12 Ιανουαρίου: Nιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται

Tα ζώδια σήμερα 12 Ιανουαρίου: Nιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα φέρει πεισματικές αντιδράσεις σε όλα τα ζώδια, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και εμμονές. Δεν θα λείψουν οι ανατροπές που ενδεχομένως να προκαλέσουν άγχος και εσωτερική σύγχυση, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αντιδράσουν με αυτοσυγκράτηση στις αλλαγές που θα προκύψουν.

Στις συζητήσεις προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες να αποφευχθεί η ένταση και η πεισματική αντιπαράθεση, απαραίτητη θα είναι η συναισθηματική πειθαρχία. Οι εγκλωβισμένοι ή καταπιεσμένοι θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για να ισορροπήσουν τις σκέψεις τους.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω έμφαση θα δοθεί σε θέματα επαγγελματικής φύσης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εργασιακή εξέλιξη και στην οικονομική κατοχύρωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στο να υπάρξει αισιοδοξία, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους νέες ιδέες, σε συνδυασμό με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έκταση θα έχει η φαντασία, οι σκέψεις θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές. Οι συναισθηματικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να προσεγγίσουν με επιτυχία.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη...

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα