Τα ζώδια που δύσκολα θα αποφασίσουν να γίνουν γονείς

Τα ζώδια που δύσκολα θα αποφασίσουν να γίνουν γονείς

Αν είστε στη φάση εγώ πότε θα γίνω μάνα; και ο σύντροφός σας είναι στη θέση του συμπρωταγωνιστή της Δήμητρας Παπαδοπούλου στην τηλεοπτική σειρά Σ’ αγαπώ- Μ’αγαπάς, το πιο πιθανό είναι να ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

Δίδυμος

Οπωσδήποτε δεν έχει βρει ακόμη τον εαυτό του -γι αυτό και προσποιείται διάφορους άλλους άλλωστε- κάτι που από μόνο του δεν τον προδιαθέτει θετικά στο να κάνει παιδί. Στην πραγματικότητα, απλώς δε θέλει να χάσει τη βολή του γιατί αν προκύψει ένα μωρό, τότε πολύ απλά όλη η προσοχή θα πέσει πάνω του και εκείνος θα περάσει στο παρασκήνιο. Ευθυνόφοβος, ανώριμος και αιώνια αναποφάσιστος είναι ο πλέον δύσκολος τύπος που θα πάρει απόφαση να γίνει εύκολα πατέρας.

Ζυγός

Δεν είναι ότι δεν θέλει να γίνει πατέρας, αλλά το ακριβώς αντίθετο: Θέλει τόσο πολύ να γίνει σωστός πατέρας που πρέπει να είναι έτοιμος και άριστα προετοιμασμένος για αυτό. Τον απασχολεί το οικονομικό και αν τα εισοδήματά του είναι αρκετά για να έχει το παιδί του μια καλή ζωή. Τον νοιάζει το timing να είναι το σωστό. Ανησυχεί για το “σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;”. Aν διστάζει είναι αποκλειστικά και μόνο επειδή δε νιώθει ακόμη τόσο τέλειος για αυτό τον τόσο σημαντικό ρόλο.

Τοξότης

Εάν κάπου σταματάει η προσωπική ελευθερία -σε ανθρώπους που ζουν σε δημοκρατικά καθεστώτα και με καθαρό ποινικό μητρώο- είναι στο να γίνεις γονέας και ο Τοξότης το γνωρίζει καλά. Δε θέλει απλά να θυσιάσει όλες αυτές τις αποδράσεις που κάνει παίρνοντας την απόφαση στο λεπτό, όλες τις αλλαγές σχεδίων και πλάνων ζωής που του προκύπτουν συνεχώς αλλά και το πιο βασικό, φοβάται μήπως βαρεθεί: αυτή είναι η μεγαλύτερή του αδυναμία και δε θέλει να του προκύψει και με το παιδί του.

 

 

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα