Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Ιανουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Ιανουαρίου

 

ΚΡΙΟΣ: Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις. Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας, φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά στοιχεία σας που μπορεί μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη. Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα κι αν θα είναι συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η ημέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό, όταν αγαπάτε πραγματικά. Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι θέλετε εσείς. Προωθήστε τα καινούργια σχέδιά σας έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα. Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε εγωισμούς για να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να βρείτε λύσεις. Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Συζητήστε εφ' όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες. Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική ζωή σας, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε με περισσότερη πρακτικότητα στον εργασιακό χώρο σας με αργά και σταθερά βήματα σε όσα έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας και, αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αφήστε τις πολλές επιφυλάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες για να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν. Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να κάνετε νέες γνωριμίες. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε αποδίδουν. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα