Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 9 Oκτωβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 9 Oκτωβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφτούν, με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας πού υπογράφετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και, αν δεν μπορείτε, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν. Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και μαγέψτε τα πλήθη. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας. Εργαστείτε δυναμικά για όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους. Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είναι εποικοδομητικό, αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία - κυρίως, από την πλευρά άλλων. Προτού καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα που σπάνε τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και μη κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η άρνηση στην αντιμετώπιση των αλλαγών μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Οι αντίθετες ενέργειες, οριοθέτηση και επέκταση, δημιουργούν εσωτερικό χάος, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να καταρρακώσετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα ακόμα και έτσι θα ξεπεραστούν. Το μόνο που πρέπει να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις. Ισως η σημερινή μέρα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες για να πάρετε αποφάσεις αλλά και για να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας στις αναποδιές και προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη ή παρατυπίες με νόμους και κανονισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα