Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους με τους οποίους λειτουργείτε. Βελτιώστε τον τρόπο που κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές υποθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχτείτε σε καινούργιες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο. Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες.

ΛΕΩΝ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Ανατροπές και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωή σας που θα υπάρξουν θα αυξήσουν τη μαχητικότητα και τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει. Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και να σας κουράσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια αύξηση των εσόδων σας θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει τόσο για την εμπιστοσύνη τους όσο και για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε ή ρυθμίστε τα εργασιακά θέματα. Συνεργασίες που εκκρεμούν αλλά και καινούργιες που διαφαίνονται στον ορίζοντα έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια τον σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, που θα είναι καθαρές υποδείξεις τι να κάνει. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και όχι συμβουλάτορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διορθώστε το συντομότερο δυνατόν τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό περιβάλλον σας, με λογικές διαδικασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα