Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 4 Ιουλίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, που είναι αρκετά υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα. Συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και τη φροντίδα σας. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την ειλικρίνειά σας. Οταν δεν σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας φανερώστε τις ευαισθησίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προτρέχετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που θα υπογράψετε. Μην επιτρέπετε με τη συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν στα ευαίσθητα σημεία σας.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλευρές σε κάθε θέμα που θα σας απασχολήσει. Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που αφορούν την καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε, τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχτείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας. Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Το πείσμα σας δεν θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν τον δρόμο τους και αυτό θα καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα, που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας. Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και τα εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση. Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό χώρο. Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με τον σύντροφό σας. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν.

ΙΧΘΥΣ: Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα