Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ισως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας. Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας, χρειάζεται να βάλετε όρια. Δείξτε αποφασισμένοι και ενεργήστε με τρόπο που θα κατοχυρώνει τα κεκτημένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας. Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή. Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει. Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Ενα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε την ηρεμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε. Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους, οπότε πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου. Μην προχωρείτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με τον σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να βελτιώσετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ό,τι την κάνει ξεχωριστή. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία. Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα. Η τύχη θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις. Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις. Εξαλείψτε εμπόδια που δεν σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή τα οικογενειακά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προσωπικές σχέσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις, που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας. Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα