Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/6/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή

Κριός

Η ημέρα είναι ιδανική για ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι, τι έχεις πετύχει και τι σκοπεύεις να επιδιώξεις στο εξής. Οι επαφές σου με αξιόλογα άτομα είναι πολύ καλές, οπότε φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό, για να σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που σε κρατάνε πίσω. Οργανώσου σωστά και σύντομα θα δεις τους νέους σου στόχους να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές

Έχεις την τάση να κρατάς μέσα σου τα συναισθήματά σου για τον σύντροφό σου και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό. Άλλαξε στάση και άρχισε να εξωτερικεύεις όσα νιώθεις για εκείνον. Θα δεις ότι θα δεθείτε τόσο πολύ και θα είναι τόσο διάχυτη η αγάπη μεταξύ σας, που θα μετανιώσεις που δεν εκφραζόσουν τόσο καιρό. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην κλείνεσαι άλλο στο σπίτι σου και βγες έξω, τολμώντας να διεκδικήσεις αυτόν που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές

Στον χώρο της εργασίας σου, φρόντισε να είσαι πού προσεκτικός και επιφυλακτικός. Μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου σε κανέναν από τους συνεργάτες σου, όσο κι αν πιστεύεις ότι είναι έμπιστοι. Να θυμάσαι ότι στις μέρες μας ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ότι εχθροί υπάρχουν κι εκεί που δεν το φαντάζεσαι. Τα οικονομικά σου απαιτούν πολλή προσοχή, γιατί η τάση σου για περιττά έξοδα σε έχει φέρει σε πολύ δύσκολο σημείο.

 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα