Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η ημέρα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά, ώστε να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στα εργασιακά. Οποτε θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα, ώστε να προχωρήσετε σωστά. Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου πρωταρχικός στόχος θα είναι το ξεκαθάρισμα πολλών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει να μην τραβάνε και σας έχουν κουράσει. Επειτα από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσανατολιστείτε σε νέες κατευθύνσεις, για να αναπτερώσετε το ηθικό σας, και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε, για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Θέλετε να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική ωρίμανσή σας.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες, που αφορούν τα επαγγελματικά σας, μέσω κάποιας καινούργιας συνεργασίας που έχετε αρχίσει τον τελευταίο καιρό. Στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήστε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει, για να μην τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Το ατελείωτο άγχος που έχετε τις τελευταίες ημέρες αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, τα οποία, αν δεν τακτοποιήσετε άμεσα, δεν θα ησυχάσετε. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε κι εσείς κάποιες φορές. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική ζωή σας, επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία, που θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από άλλες εναλλακτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε, επιτέλους, την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται, για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές προθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις (και καλά κάνετε), αλλά αυτό τον μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα, που δεν σας οδηγούν πουθενά, αλλά πάρτε αποφάσεις για το μέλλον και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος. Εχετε μεγάλη δυσκολία στο να αντλήσετε από τους άλλους ενέργεια, ώστε να εμψυχωθείτε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα