Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 31/12 έως 06/01

Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα στον Κριό σηματοδοτεί εξελίξεις και επιβάλλει προσεκτική συμπεριφορά απέναντι σε άτομα εξουσίας.



Κριός

Η νέα χρονιά ξεκινά κάπως νευρικά, γι’ αυτό μη δίνετε μεγάλη σημασία σε ό,τι σας ενοχλεί στον κοινωνικό σας περίγυρο και στις σχέσεις σας γενικότερα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φροντίζει να αναπτερώσει το ηθικό σας, να ανανεώσει τις δυνάμεις σας και να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν είναι χρήσιμες. Eίναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και νέες ευκαιρίες.

Tip: Έχετε εμπιστοσύνη στο χρόνο και καταστρώστε νέα σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος

Υπερασπίζεστε την αισθηματική σας ζωή και κερδίζετε περισσότερες συμπάθειες στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου θέλει αυτοσυγκράτηση σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τα οικονομικά σας, καθώς ό,τι σας ενοχλεί δεν προβλέπεται να έχει μεγάλη διάρκεια. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και μην αφήνετε τους άλλους να παίρνουν αποφάσεις στη θέση σας.

Tip: Mείνετε αμέτοχοι σε εστίες έντασης.

Δίδυμοι

Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου συντηρεί τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε γεγονότα και ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεστε. Είναι ένα δοκιμαστικό διάστημα για την αντοχή και την ευφυΐα σας, προκαλεί εντάσεις και φέρνει την ανασφάλειά σας στο κόκκινο, ιδιαίτερα στην αισθηματική σας ζωή. Δείτε το σαν υπόλοιπο του παλιού χρόνου, οπλιστείτε με υπομονή και διπλωματία και περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς τα μέσα του μήνα.

Tip: Μη γίνεστε εύκολος στόχος για σχόλια.

Καρκίνος

Η χρονιά ξεκινά με ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα αισθηματικά σας και μπορείτε τώρα να κάνετε τα βήματα που διστάζατε. Φροντίστε να υπάρχει μέτρο και λογική στις ενέργειές σας, δώστε το δίκιο που αντιστοιχεί στο σύντροφό σας και προχωρήστε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας. Οικονομικά μην περιμένετε θαύματα, αλλά βαδίστε με σύνεση και προνοητικότητα. Κάποιες καθυστερήσεις στις επαγγελματικές εξελίξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Tip: Συμπαρασταθείτε σε φίλους που έχουν ανοιχτά θέματα.

Λέων

Έχετε ένα μικρό περιθώριο να διορθώσετε τις καταστάσεις σε ό,τι φαίνεται να έχει δημιουργήσει παρεξηγήσεις, κι αυτό είναι οι τρεις τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Η χρονιά ξεκινά με προβληματισμό και σας προειδοποιεί σε θέματα που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα αν συμπεριφέρεστε εγωιστικά. Όταν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, πρέπει να βρείτε τρόπο να εξηγήσετε, γεγονός το οποίο σας εκνευρίζει και σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

Tip: Ενεργήστε μυστικά για να ευοδωθούν τα επαγγελατικά σας σχέδια.

Παρθένος

Η χρονιά φαίνεται να ξεκινά με καλύτερες προοπτικές για εσάς και τα σχέδιά σας σε σημαντικούς τομείς. Επειδή είστε άτομα πουδεν εμπιστεύεστε το τυχαίο, έχετε φροντίσει να προσεγγίσετε μεθοδικά τους στόχους σας. Αισθηματικά είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, είτε βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης είτε προσεγγίζοντας νέα, ενδιαφέροντα άτομα.

Tip: Δράστε χωρίς καθυστέρηση.

Ζυγός

Η γιορτινή ατμόσφαιρα πρέπει να συνοδεύεται και με τις αντίστοιχες επιτυχίες. Αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας κι αυτό οφείλεται στη ρευστότητα που επικρατεί στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε την ένταση και φροντίστε να πάρετε αποφάσεις που θα αποδειχτούν ωφέλιμες για το μέλλον. Οικονομικά τα έξοδα θα αποφέρουν κέρδη, αρκεί να έχετε την απαιτούμενη υπομονή.

Tip:

Η διαίσθησή σας λειτουργεί σωστά, γι’ αυτό μην αμφιβάλλετε για την κρίση σας.

Σκορπιός

Είστε εριστικοί με τους γύρω σας κι αυτό εξαιτίας του Άρη, που αποφασίζει από τη θέση του στους Ιχθύς να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα που εξελίσσονται με ένταση. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πιο χρήσιμες δράσεις και μη δημιουργείτε προηγούμενα με εκείνους που δεν συμμετέχουν στα σχέδιά σας. Αισθηματικά προσπαθήστε να φέρετε την κατάσταση σε ισορροπία!

Tip: Φανείτε ευέλικτοι σε ό,τι αφορά πρακτικά θέματα.

Τοξότης

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα καθώς οι καταστάσεις κρύβουν τον αληθινό τους χαρακτήρα. Το πιθανότερο είναι να στριμωχτείτε λίγο στις επιθυμίες σας και να επιδιώξετε αναγκαστική διαφυγή από άκαρπες υποχρεώσεις. Δεν μπορείτε όμως τώρα να μείνετε απαθείς σε προκλήσεις που αφορούν την κατάσταση στην εργασία, στις κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και στην ερωτική σας ζωή.

Τip: Μη διακινδυνεύετε την ηρεμία σας για χάρη άσκοπων φιλοδοξιών.

Αιγόκερως

Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου είναι το διάστημα που θα σας οδηγήσει σε συνειδητοποίηση των ικανοτήτων σας. Κάποια τυχαία γεγονότα θα σας διαφωτίσουν ως προς τις προθέσεις σημαντικών παικτών της καθημερινότητάς σας και θα σας διαφυλάξουν από αποφάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Οικονομικά είναι προτιμότερο να κάνετε προσεκτικά βήματα και όχι άσκοπα ανοίγματα.

Tip: Μείνετε για λίγο παρατηρητής μέχρι να αναλάβετε δράση.

Υδροχόος

Αρκετά αντιφατικό το διάστημα της πρώτης εβδομάδας του χρόνου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεστε σταδιακά σε όλους τους τομείς. Επαγγελματικά αναθεωρήστε τη στάση σας σε θέματα που θα εξελιχθούν σύντομα, αισθηματικά φανείτε επιφυλακτικοί και οικονομικά μην καλύπτεστε πίσω από την αισιοδοξία σας. Να έχετε κατά νου ότι τίποτα δεν είναι οριστικό και τίποτα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

Tip: Εξετάστε κάθε ενδεχόμενο πριν αποφασίσετε να ενεργήσετε.

Ιχθύες

Η χρονιά που ξεκινά ευνοεί τους πιο υπεύθυνους και προνοητικούς από εσάς. Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σας ενισχύουν την επιρροή σας στο περιβάλλον, δημιουργούν μυστικές συμμαχίες συμφερόντων και σας καλούν να πρωταγωνιστήσετε σε εξελίξεις με αποφασιστικό τρόπο. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται. Η σχέση σας με το χρήμα σάς προφυλάσσει από κάποιες καλά οργανωμένες παγίδες.

Tip: Αλλάξτε τακτική σε θέματα που χρειάζονται ώθηση.

Από τον Κώστα Λεφάκη

Oroskopos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα