Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 1/12/2016

Οι  προβλέψεις για όλα τα ζωδια σήμερα Πέμπτη

Κριός

Σήμερα επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος που θα είναι πολύ καλή.

Αισθηματικές

Ο ρομαντισμός που θα έχεις αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Πέμπτη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, ο κυβερνήτης σου Άρης από τον Υδροχόο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να σου συμβούν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.

 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα