Η Google τρολάρει την Apple: «Φοβάμαι για το μέλλον» λέει το iPhone 15 στο Pixel

Η Google τρολάρει την Apple: «Φοβάμαι για το μέλλον» λέει το iPhone 15 στο Pixel

Η σειρά διαφημιστικών βίντεο της Google με τον τίτλο «#BestPhonesForever» συνεχίζεται με μία «τρομακτική ιστορία» για το πόσο υπέροχη και γεμάτη AI θα είναι η επερχόμενη κυκλοφορία των Pixel 8 και Pixel 8 Pro στις 4 Οκτωβρίου.

 Στο -μάλλον- χιουμοριστικό βίντεο φαίνεται το iPhone 15 Pro ή Pro Max μαζί με το Pixel 7 Pro. Το iPhone, κατά τα λεγόμενα της Google, απέκτησε μόνο «ένα διαφορετικό κουμπί σίγασης, ένα dynamic-er island και μια νέα θύρα φόρτισης». Το iPhone εμφανίζεται επομένως νευρικό για την προοπτική του Pixel 8 Pro να είναι πιο καινοτόμο και να αποκτήσει «καλύτερη AI».

Τόσο πολύ, μάλιστα, που το iPhone λέει ευθέως ότι ο κόσμος θα μιλάει για τις συσκευές Pixel 8, συμπεριλαμβανομένου του «εντυπωσιακού σχεδιασμού τους», δίνοντάς τους «κάθε είδους προσοχή». Το υπονοούμενο είναι αρκετά προφανές εδώ -το iPhone φοβάται ότι το επερχόμενο Pixel θα λάβει μεγαλύτερη δημοσιότητα.

Το υπονοούμενο είναι αρκετά προφανές εδώ -το iPhone φοβάται ότι το επερχόμενο Pixel θα λάβει μεγαλύτερη δημοσιότητα, όπως εξηγεί και το GSMarena σε δημοσίευμά του. Αυτό είναι ξεκαρδιστικό αν σκεφτεί κανείς πώς οι άνθρωποι έκαναν ουρά σε πολλές χώρες για να αποκτήσουν το iPhone 15 Pro και ειδικά το Pro Max, και είναι ακριβώς το αντίθετο της πραγματικότητας, αλλά η Google μπορεί να ονειρεύεται, φυσικά...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα