Μαρκ Ζούκερμπεργκ vs Ελον Μασκ: «Δεν είσαι σοβαρός» - «Είσαι κότα»

Μαρκ Ζούκερμπεργκ vs Ελον Μασκ: «Δεν είσαι σοβαρός» - «Είσαι κότα»

Η μονομαχία των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μεταφέρεται προς το παρόν...στο διαδίκτυο, όπου ο κ. Tesla αποκάλεσε «κότα» τον ηγέτη του Facebook.

Ο Ζούκερμπεργκ υποστηρίζει ότι ο Μασκ «δεν είναι σοβαρός», καθώς η μονομαχία πάει από αναβολή σε αναβολή, ενώ ο επικεφαλής του Twitter (πλέον Χ) τον αποκαλεί «κότα», γιατί ο Ζούκερμπεργκ δεν τον υποδέχθηκε για πυγμαχία στην…αυλή του.

Την Κυριακή, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με ανάρτηση στην Threads, έγραψε: «όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Έλον δεν είναι σοβαρός και ότι είναι ώρα να προχωρήσουμε».

«Εγώ πρότεινα μια πραγματική ημερομηνία. Ο Ντέινα Γούαιτ (επικεφαλής του πρωταθλήματος πάλης UFC) προσφέρθηκε να οργανώσει έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Έλον δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, τη μια λέει ότι χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και τώρα ζητά να προπονηθεί στην πίσω αυλή μου», κατήγγειλε έξαλλος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

 

«Αν κάποτε ο Έλον σοβαρευτεί για μια πραγματική συνάντηση και ένα επίσημο αγώνα, ξέρει πώς να με βρει. Αλλιώς είναι ώρα να προχωρήσω. Θα επικεντρωθώ σε αγώνες με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το άθλημα με σοβαρότητα», ξεκαθάρισε.

Ο Μασκ, βέβαια, δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητες τις σοβαρές αυτές κατηγορίες.

Έτσι, δημοσίευσε τα μηνύματα που, όπως λέει αντάλλαξε με τον ιδιοκτήτη της ΜΕΤΑ , στα οποία ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Χ ανέφερε πως τη Δευτέρα θα βρίσκεται στα κεντρικά της ΜΕΤΑ στο Πάλο Άλτο, προκαλώντας μάλιστα τον Ζούκερμπεργκ για πάλη στο Όκταγκον. Στα ίδια μηνύματα ο Μασκ φέρεται να απαντά ότι «δεν προπονούμαι πολύ τελευταία, εκτός από έναν σύντομο αγώνα με τον Λεξ Φρίντμαν σήμερα».

 Μάλιστα, ο Έλον Μασκ φρόντισε να…τσιγκλίσει τον αντίπαλό του, γράφοντας: «Αν και θεωρώ ότι είναι πολύ απίθανο, λόγω της διαφοράς μεγέθους μας, ίσως εσύ είσαι ο σύγχρονος Μπρους Λι και με κάποιο τρόπο με νικήσεις».

Συνεχίζοντας μάλιστα να προκαλεί τον Ζούκερμπεργκ, ο Μασκ απαντώντας σε χρήστη του Χ, έγραψε ότι «ο Ζουκ είναι κότα».

Αφορμή για την μονομαχία των δύο ανδρών, εφόσον γίνει, αποτέλεσε η ίδρυση της πλατφόρμας Threads από τον Ζούκερμπεργκ, που σύμφωνα με πολλούς φιλοδοξεί να γίνει το αντίπαλον δέος του Twitter. Μάλιστα ο Μασκ έχει κατηγορήσει τον Ζούκερμπεργκ πως έκλεψε στελέχη του, ακόμα και εμπορικά μυστικά και πνευματική περιουσία της πλατφόρμας Χ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα