Πορτοφόλια θα ελέγχουν την οικονομική σας κατάσταση

Πόσες και πόσες φορές δεν ξεκινήσατε από το σπίτι σας για ψώνια με γεμάτο πορτοφόλι και επιστρέψατε με την απορία, πώς έγινε και άδειασε! Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα χρήματα σας που πάνε περίπατο και μάλιστα σε περίοδο κρίσης;

Το ΜΙΤ έχει την λύση καθώς οι επιστήμονες του, δημιούργησαν τρία πορτοφόλια- λογιστές.  Σύμφωνα με την Daily Mail τα έξυπνα αξεσουάρ θα ενημερώνουν τον κάτοχό τους για την πορεία των οικονομικών του, χτυπώντας καμπανάκι όταν οι καταθέσεις του και το απόθεμα αρχίζει και εξαφανίζεται.

Το πρώτο πορτοφόλι, το «Bumblebee», κάθε φορά που ο  ιδιοκτήτης του κάνει ανάληψη από τον τραπεζικό λογαριασμό ή χρησιμοποιεί την πιστωτική του κάρτα, δονείται προειδοποιώντας για άσκοπα έξοδα.

Το δεύτερο, που έχει βαπτιστεί  «Peacock» δονείται, μικραίνει και μεγαλώνει  ανάλογα με τα χρήματα που βρίσκονται μέσα στο πορτοφόλι

Τέλος το «Μother Bear» όταν δεν έχει πολλά χρήματα ανοίγει με δυσκολία  και «κλειδώνει» όταν αδειάζει.

Σε κάθε πορτοφόλι υπάρχει  ένας μικρός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος έχει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη του  και ελέγχει την κατάσταση.

Το προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, αλλά εάν υπάρξει ενδιαφέρον, αυτό θα γίνει σύντομα και σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα πωλείται σε οικονομική τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ