Πώς θα είναι το μοντέρνο Nokia 3310;

Η Nokia έκανε την μεγάλη επιστροφή στα smartphones με το Nokia 6, που όμως περιορίστηκε στην αγορά της Κίνας. Στις 26 Φεβρουαρίου η HMD Global (έχει αναλάβει το Nokia brand) θα κάνει νέες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση θα γίνει στο πλαίσιο της MWC 2017 και εκεί περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια σε τουλάχιστον 3 Android smartphones, αλλά και το ανανεωμένο Nokia 3310.

Παρά τις πολυάριθμες φήμες, ότι θα εξελιχθεί σε smartphone, το Nokia 3310 θα είναι feature phone. Οι πληροφορίες έρχονται από την πηγή που αποκάλυψε ότι θα ανακοινωθεί στην MWC 2017.

Η HMD Global θα αλλάξει ελαφρώς το εξωτερικό design για να το φέρει στη νέα εποχή. Οι αλλαγές που θα γίνουν, θα κάνουν το κινητό πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από το αρχικό μοντέλο. Επίσης, θα αλλάξει και το μέγεθος των κουμπιών. Αντί για μονόχρωμη, η οθόνη γίνεται πολύχρωμη και μεγαλύτερη, αλλά η ανάλυση δεν θα έχει εντυπωσιακή αλλαγή, για να μην επηρεαστεί η διάρκεια της μπαταρίας. Όσο για την μπαταρία, δεν είναι σαφές αν θα είναι αποσπώμενη ή όχι.

Τέλος, αναφέρεται ότι θα υπάρχουν διάφορα χρώματα, όπως μπλε, μαύρο, γκρι, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο. Η τιμή του μοντέρνου Nokia 3310 θα είναι στα 59 δολάρια.

techblog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα